Kelder isoleren van water

Hopelijk heeft u nog nooit waterschade gehad. Alles doorweekt, water komt onder de vloer, tapijt is verpest en schade die je eerst niet ziet, kan later nog opeens de kop op steken. Heeft u wel eens gekeken hoe u verzekert bent? Eén ding is zeker, het is goedkoper als u uw kelder waterdicht maakt.

Hoe waterdicht maken van een kelder?

Een kelder is voor het grootste gedeelte onder grond niveau. Buiten neemt de grond vocht op. Het is dan belangrijk dat de muren bestand zijn tegen dit vocht. Als het dus uitbundig regent en uw muren zijn hier niet op voorbereidt. Schakel een bedrijf in om uw muren hier op voor te bereiden! De experts van Stoplekkage.nl weten wel raad met deze gevallen. “Er worden soms nieuwe muren geplaatst, of zelfs gestort, maar dit voorkomt niet alle waterschade.” Saneerpleister zorgt voor vocht regulering maar voorkomt geen waterschade. De enige manier om uw muur écht waterdicht te maken, is door injectie onder hoge druk. “Onze producten houden nu al 25 jaar lang verschillende kelders droog.” Door meerdere gaten te boren en aan te sluiten op elkaar komt er een soort treintje. Daarna wordt er onder druk onze speciale vloeistof in de muren gespoten. We vangen het slijpsel op zodat we achteraf de gaten weer kunnen vullen. Dan zijn uw muren snel vochtwerend. Wilt u echt 100% beschermt zijn tegen vochtschade? Dan kunnen wij saneerpleister aanbrengen in 3 lagen. Zo heeft u een 100% garantie dat u een waterdichte kelder heeft. Het saneerpleister heeft een speciaal middel dat vocht reguleert in uw muur. Het ventileert het vocht gelijkmatig uit uw muur.

Waterschade, wat doet de verzekering?

Als u een inboedelverzekering heeft bent u grotendeels verzekerd tegen waterschade. Maar bedenk wel dat u eerst moet aantonen wat uw onherstelbare schade is en of u niet zelf aansprakelijk was voor de waterschade. Voordat er uitgekeerd wordt, moet u eerst aantonen dat u zoveel mogelijk schade beperkt heeft, door bijvoorbeeld uw telefoon in rijst te leggen om te drogen of ter reparatie aan te bieden, voordat u aanspraak neemt op de verzekering. Soms komt er eerst een inspecteur langs die komt keuren of u wel eerlijk bent. Voorkom al deze maatregelen en voorkom vochtschade! Dit kan u simpel doen door contact op te nemen met Stoplekkage.nl. Kijk op onze website op Stoplekkage.nl.