Een leuke uitvinding voor je “wil ik hebben” lijstje. Dit is geen prank video maar een echte superleuke uitvinding waar we nog veel van gaan horen. Drones zijn heel erg leuk, maar om zelf te vliegen als een drone is nog leuker.

Na 4 jaar hard gewerkt te hebben heeft Zapata Racing de droom werkelijkheid gemaakt en zie je een filmpje hieronder van Franky Zapata die de innovatieve Flyboard® Air uitprobeert. De Flyboard® kan ongeveer 3 km de lucht in met een top snelheid van 150km/h.

De Flyboards® is nog een prototype en zal dit jaar nog niet uitkomen. Je kan het vergelijken met de ESH Flyboard® Pro series. Zapata heeft aparte ideeën voor de Flyboard® waaronder het gebruik van de board om races te doen. Dan vlieg je niet rond als een drone maar als Superman.

We dromen er wel eens over om zelf te kunnen vliegen als een drone, superman of een saiyan. Toch schuilt er een gevoel van vrees bij het gedachte van vliegen. Zapata gaf ook toe dat hij bloednerveus was voor de test, nadat hij eenmaal alles onder controle had werd dat steeds minder.